Festivalski bus vozi do Motovuna!

05e33f6ebe337a21dd19c83215ad5328
U prodaji su karte za festivalski bus Zagreb-Motovun.

Motovun Film Festival osigurao je svojim posjetiteljima odlične filmove, najjeftinije karte, šator iznad glave, i sada je došao red da vam osigura i prijevoz do brda. Festivalski autobus, baš kao i prošle godine, na Nulti dan, 24. srpnja u 8:00 pali motore i kreće prema motovunskim zidinama. Svjesni smo da nekima od vas nakon Motovuna tek počinju ljetne avanture stoga su u prodaji dvije vrste karata: Zagreb – Motovun i Zagreb – Motovun – Zagreb. Cijena jednosmjerne karte iznosi 100kn dok je dvosmjerna 160kn. Povratni autobus za Zagreb kreće 30. srpnja u 16:00 iz Motovuna, a mjesta polaska oba autobusa, objavit ćemo kroz nekoliko dana. Karte za festivalski bus moguće je kupiti preko sustava Ulaznice.hr, a broj mjesta je ograničen.

U slučaju da još niste kupili svoje kino karte jer ste čekali da Motovun Film Festival objavi ovogodišnji glavni program, i na vaš džep smo mislili. Ulaznice po cijeni od jeftinih 15kn su trenutno u prodaji, pa komplet od 10 ulaznica za 10 različitih filmova po vlastitom izboru možete kupiti za 150kn. Akcija traje do 15. srpnja, požurite!

Ostavi komentar

Slične vijesti

Prijavite se za 8. Kampus Motovun!

I ove godine, od 26. do 29. srpnja, očekuje vas dinamičan edukativni program za filmske profesionalce, poluprofesionalce, studente i sve one koji o filmu žele

Više »