Festivalski bus vozi do Motovuna!

05e33f6ebe337a21dd19c83215ad5328
U prodaji su karte za festivalski bus Zagreb-Motovun.

Motovun Film Festival osigurao je svojim posjetiteljima odlične filmove, najjeftinije karte, šator iznad glave, i sada je došao red da vam osigura i prijevoz do brda. Festivalski autobus, baš kao i prošle godine, na Nulti dan, 24. srpnja u 8:00 pali motore i kreće prema motovunskim zidinama. Svjesni smo da nekima od vas nakon Motovuna tek počinju ljetne avanture stoga su u prodaji dvije vrste karata: Zagreb – Motovun i Zagreb – Motovun – Zagreb. Cijena jednosmjerne karte iznosi 100kn dok je dvosmjerna 160kn. Povratni autobus za Zagreb kreće 30. srpnja u 16:00 iz Motovuna, a mjesta polaska oba autobusa, objavit ćemo kroz nekoliko dana. Karte za festivalski bus moguće je kupiti preko sustava Ulaznice.hr, a broj mjesta je ograničen.

U slučaju da još niste kupili svoje kino karte jer ste čekali da Motovun Film Festival objavi ovogodišnji glavni program, i na vaš džep smo mislili. Ulaznice po cijeni od jeftinih 15kn su trenutno u prodaji, pa komplet od 10 ulaznica za 10 različitih filmova po vlastitom izboru možete kupiti za 150kn. Akcija traje do 15. srpnja, požurite!

Ostavi komentar

Slične vijesti

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »