Postani volonter 17. Motovun Film Festivala

bbf257098e401bfd871d8224d153d6f7
Otvorene su prijave za volontere, zainteresirani se mogu prijaviti do 15. lipnja putem online prijavnice!

U organizaciju i realizaciju Motovun Film Festivala svake je godine uključeno gotovo 50 volontera koji festivalskom timu pomažu kako bi se prikazalo oko devedeset filmova u pet najtoplijih dana srpnja. Traže se volonteri koji posjeduju entuzijazam i energiju, pouzdani su, fleksibilni te strastveni prema filmu i filmskim festivalima, a nudi se stjecanje vrijednog iskustva i konkretnog znanja o organizaciji jednog filmskog festivala. Ako ste spremni doći do Motovuna, stariji ste od 18 godina i imate želju volontirati te steći novo iskustvo, ispunite prijavnicudo 15. lipnjai vidimo se u Motovunu!

Sve dodatne informacije možete pronaći na stranici Volonteri 2014ili Volonteri ČPP, a ukoliko imate još nešto za pitati slobodno se obratite na volonteri@motovunfilmfestival.com.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »