Uskoro kreću Skrivene projekcije, ali Psst… Nikom ni riječ!

35eeec0af29266fbe1159be7c6889c43
I ove godine prikazujemo filmove na tajnim lokacijama, a vaš je zadatak pronaći ih.

Motovun Film Festival i ove godine poziva vas na nezaboravnu igru skrivača. Od kraja lipnja do sredine srpnja u Zagrebu i Rijeci preko noći na tajnim lokacijama nastajat će i nestajati kina, a na vama je samo da ih otkrijete.

Sjećate se "Dr. Strangelovea" u Kockici ili "Grand Budapest Hotela" na terasi hotela Esplanade? I ove godine nastavljamo s programom filmskih klasika na najneočekivanijim gradskim lokacijama.

Sve što ćemo vam u ovom trenutku otkriti jest da su na programu četiri bezvremenska filmska klasika te da spremamo poneka vodena iznenađenja, šatoraška okupljanja i specijalne efekte.

Način prijave ostaje isti – na službenim festivalskim stranicama objavit ćemo naslove i termine, a mjesto projekcije je najstrože čuvana tajna, koja će se 24 sata prije projekcije materijalizirati u vašim sandučićima.

Ukoliko želite primati obavijesti o Skrivenim projekcijama prijavite se na newsletter Motovun Film Festivala.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »