VOLONTERI, PRIDRUŽITE NAM SE!

volonteri
Prijavi se do 13. lipnja, trebamo te u Motovunu 26.-31.07.

Pandemijske brojke padaju, a time raste i naša želja za organiziranjem uobičajenog veselog festivala. Veliku će ulogu stoga ponovo imati volonteri bez kojih je naš festival nezamisliv.

I u ovom izdanju osiguravamo smještaj, hranu i sitnice koje u Motovunu život čine lakšim i veselijim. Zadaci volontera su, pak, raznoliki: od održavanja festivalskih kina, preko prodaje i kontrole ulaznica do dežurstva u festivalskom kampu. No, pored rada, volontere očekuje, kao što je već dobro poznato, uživanje u filmovima, dobra zabava, druženje s filmskim znalcima te jedinstveno iskustvo sudjelovanja u organizaciji festivala.

Kandidati/kinje moraju biti punoljetni/e, a Motovun film festival zadržava pravo odabira. Rok za prijavu je do 13. lipnja, a rezultati će biti objavljeni 15. lipnja.

Prvi korak je da ispunite prijavnicu.

KORISNE UPUTE:

Molimo vas da u prijavnici ispunite sva polja i budete kreativni i rječiti. Svakako preporučujemo da prije ispunjavanja pročitate i naš ČPP – Često postavljana pitanja, u kojima ćete pronaći detaljna pojašnjenja. Pojave li se problemi s ispunjavanjem online prijavnice ili vas muče pitanja koja se ne spominju u ČPP-u, možete nas kontaktirajti na volonteri@motovunfilmfestival.com.

I JOŠ NEŠTO – VOLONTIRANJE U DOBA KORONE:

Festival je bogato iskustvo u kojem smo zajedno 24 sata dnevno. Zato je bitno da su svi članovi naše ekipe maksimalno zaštićeni. Za neke festivalske poslove nužno je da ste cijepljeni i/ili ste stvorili imunitet nedavno prebolivši covid. Poštujući svačije pravo na samostalnu odluku, u upitniku ipak moramo pitati o statusu vašeg cijepljenja i spremnosti da mu se podvrgnete. Možete računati s našom apsolutnom diskrecijom, a mi vjerujemo da ćete nas podržati u nastojanju da volontiranje učinimo sigurnim za sve.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »