U VRIJEME FESTIVALA OMOGUĆENO COVID TESTIRANJE U MOTOVUNU

motovun

Temeljem negativnog testa ostvaruje se pravo na dobivanje COVID potvrde

Kako će za ulaz na neke programe Motovun Film Festivala biti obavezno predočenje digitalne COVID potvrde, u vrijeme festivala bit će omogućeno COVID testiranje na licu mjesta. Stomatološka ordinacija dr. Mario Miškulin ovlaštena je za izradu brzih antigenskih testova i bit će otvorena za posjetitelje festivala svaki dan od 12 do 18 sati (u slučaju potrebe za testiranjem izvan radnog vremena upitati na broj +385 95 901 3544). Adresa ordinacije je Kanal 4, u podnožju Motovuna.

Cijena je 150 kuna, procedura traje oko 15 minuta i temeljem negativnog testa pacijent ostvaruje pravo na digitalnu COVID potvrdu koja vrijedi 48 sati i može se izdati na licu mjesta. Za pristup testiranju potrebno je imati osobni dokument (osobna karta ili putovnica), a državljani RH moraju znati OIB.

Digitalna COVID potvrda bit će obavezna za ulaz na sve zatvorene projekcije, za noćne koncerte i registraciju u kampu. Želimo dodatno naglasiti da bilo koji drugi dokument (npr. potvrde o cijepljenju i sl.) nećemo moći uvažiti – jedina potvrda koja omogućuje ulaz u predviđene zone je digitalna COVID potvrda.

Pojedinosti o COVID-pravilima na Motovun Film Festivalu su ovdje.

Uvjeti za dobivanje digitalne COVID potvrde su ovdje.

Ostavi komentar

Slične vijesti

DODJELOM NAGRADA ZATVOREN MOTOVUN

Propeler Motovuna Ratnom konju Riley Keough i Gine Gammell • U 5 dana festivala, motovunskim kinima i šarmantnim uličicama promarširao je 131 film, deseci volontera i

Više »
X