U VRIJEME FESTIVALA OMOGUĆENO COVID TESTIRANJE U MOTOVUNU

motovun

Temeljem negativnog testa ostvaruje se pravo na dobivanje COVID potvrde

Kako će za ulaz na neke programe Motovun Film Festivala biti obavezno predočenje digitalne COVID potvrde, u vrijeme festivala bit će omogućeno COVID testiranje na licu mjesta. Stomatološka ordinacija dr. Mario Miškulin ovlaštena je za izradu brzih antigenskih testova i bit će otvorena za posjetitelje festivala svaki dan od 12 do 18 sati (u slučaju potrebe za testiranjem izvan radnog vremena upitati na broj +385 95 901 3544). Adresa ordinacije je Kanal 4, u podnožju Motovuna.

Cijena je 150 kuna, procedura traje oko 15 minuta i temeljem negativnog testa pacijent ostvaruje pravo na digitalnu COVID potvrdu koja vrijedi 48 sati i može se izdati na licu mjesta. Za pristup testiranju potrebno je imati osobni dokument (osobna karta ili putovnica), a državljani RH moraju znati OIB.

Digitalna COVID potvrda bit će obavezna za ulaz na sve zatvorene projekcije, za noćne koncerte i registraciju u kampu. Želimo dodatno naglasiti da bilo koji drugi dokument (npr. potvrde o cijepljenju i sl.) nećemo moći uvažiti – jedina potvrda koja omogućuje ulaz u predviđene zone je digitalna COVID potvrda.

Pojedinosti o COVID-pravilima na Motovun Film Festivalu su ovdje.

Uvjeti za dobivanje digitalne COVID potvrde su ovdje.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »