PROJEKCIJE U ZATVORENOM I KONCERTI – SAMO UZ COVID POTVRDE

download

Programi na Brdu filmova bit će otvoreni za sve – uz neka nužna ograničenja koja nosi održavanje priredbi u vrijeme pandemije

U nastojanju da boravak na brdu filmova bude siguran za sve, Motovun Film Festival održat će se uz kombinaciju dva pristupa organizaciji događanja:

  • DAN: Ulaz na dnevne projekcije u dvoranama bit će moguć uz predočenje COVID-potvrda
  • VEČER: Večernje projekcije na otvorenom održat će se uz propisani razmak među gledateljima, uz slobodan ulaz za sve koji imaju ulaznice i smanjeni kapacitet kina
  • NOĆ: Ulaz na noćne programe (koncerti, DJ-I) bit će moguć samo uz predočenje COVID-potvrde
  • KAMP: Registracija u kampu bit će moguća samo uz COVID potvrde

COVID potvrde bit će, dakle, potrebne u prostorima u kojima organizator ne može potpuno utjecati na održavanje potrebnog razmaka među posjetiteljima.

Pristup festivalskoj lokaciji, starom gradu Motovunu, bit će moguć za sve, kao i ulaz na središnje, večernje festivalske projekcije. Posebne mjere nisu propisane ni za festivalska događanja na otvorenom i ugostiteljske objekte do ponoći. No, oni koji žele gledati filmove cijeli dan i biti na noćnim koncertima, trebat će potvrde.

Za sve koji nemaju COVID potvrdu, festival će organizirati brzo testiranje u Motovunu, po rasporedu i uvjetima koji će biti objavljeni naknadno. Sve informacije o uvjetima izdavanja potvrda mogu se pronaći na eudigitalnacovidpotvrda.hr

U ovoj kombinaciji mjera, koje omogućuje pristup posjetiteljima sa i bez potvrda, festival nastoji postići najbolji omjer između sigurnosti i otvorenosti za sve.

Želeći dati svoj doprinos zdravoj i sigurnoj atmosferi festivala, COVID potvrde imaju i svi u ekipi organizatora.

Od utorka, 13. 7. počinje pretprodaja pojedinačnih ulaznica za festivalske projekcije. S obzirom na smanjene kapacitete kina, predlažemo da ih osigurate na vrijeme.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »