Smještaj u Motovunu

Ne čekajte zadnji trenutak…

Kad sam prije tri tjedna nazvao motovunsku općinu kako bi rezervirao smještaj, ljubazan glas odgovorio mi je da sam zakasnio samo dva mjeseca, koliko su unaprijed sobe bile rezervirane
Jurica Heidl,
 Večernjeg lista

Tada, kao i danas, u samom je mjestu u vrijeme festivala teško pronaći smještaj. Brojni posjetitelji festivala odsjedaju stoga u festivalskom kampu, a svima koji preferiraju komforniji smještaj preporučamo da pokušaju s agroturizmima, sobama ili hotelima u bližoj okolici.

Ukoliko ste u potrazi za smještajem, preporučamo vam da se posavjetujete sa našim Uredom za goste koji ponekad ima sobu, dvije viška koju je u mogućnosti proslijediti dalje. To nije čest slučaj i ne garantiramo vam pronalazak slobodnog smještaja, ali slobodno nam se obratite sa svojim upitom na hospitality@motovunfilmfestival.com i ukoliko smo u mogućnosti rado ćemo vam pomoći.

Privatni smještaj

U okolini Motovuna mnoštvo je agroturizama, koji nude smještaj u živopisnim seoskim domaćinstvima. Za informaciju možete pogledati:

Hoteli

Hotel Kaštel u Motovunu od 25. srpnja  do 29. srpnja u potpunosti je rezerviran za međunarodne goste festivala. Prije i poslije festivala provjerite raspoloživot na web stranicama hotela.

Najbliži hotel je u Istarskim toplicama (10 km od Motovuna), tel. 052 603 000.

Najbliža mogućnost smještaja na moru je u Poreču (23 km).

Više o smještaju

www.istra.hr
www.riviera.hr
www.istarske-toplice.hr

X