Kampiranje

MOGUĆNOST BESPLATNOG KAMPIRANJA ZA POSJETITELJE FESTIVALA

Kampiranje je važna tradicija našeg festivala. Smještaj u privremenom kampu, s veselim mnoštvom koje je ovdje zbog zabave i filmova, posebno je iskustvo. O tome svjedoče generacije kampera pune nezaboravnih priča s brda filmova.

Kamp u kojem ćete boraviti besplatan je i namijenjen posjetiteljima festivala.
Za ugodnije druženje, molimo vas da se pridržavate pravila kampiranja.

PETEHOVAC

Od 2023. godine zaživio je kamp na našem novom brdu. Skijalište Petehovac, na 1035 metara nadmorske visine iznad Delnica, nudi poseban doživljaj života u planini.
Za ovo iskustvo svakako vam trebaju dobre planinske cipele, baterijska lampa, nešto toplo za noć, vreća za spavanje – i nešto avanturističkog duha.
Sa svoje strane potrudit ćemo se da kamp organiziramo i opremimo tako da postane iznimno iskustvo u festivalskoj ponudi, različito od svega što poznajete.

KAMPERSKI KOD

Ovdje su neka od osnovnih pravila kampiranja. Za ugodnije druženje, molimo vas da ih se pridržavate.

  • Obavezno je plaćanje TURISTIČKE PRISTOJBE (ova obaveza zakonski je propisana za sve turiste u RH). Pristojba se naplaćuje po osobi, ne po šatoru i obračunava se ukupno za cijelo trajanje festivala, neovisno o danu dolaska i/ili odlaska. Napomena: Boravišna pristojba može se platiti isključivo gotovinom. 
  • Svi neprijavljeni kamperi izlažu se riziku nemalih kazni za neprijavljeni boravak, koje propisuje turistička inspekcija.
  • Također molimo kampere da održavaju zajedničke prostore urednima nakon korištenja.
  • U slučaju jakog nevremena svakako se odmaknite od šume, kako biste bili posve sigurni od mogućeg pada odlomljenih grana.
  • Ulazak u kamp s automobilima najstrože je zabranjen.

Pitanje je časti festivala da za nama ne ostane ni papirića!
Brinite o svojem otpadu, budimo obzirni prema našem prelijepom okruženju.
Ovaj prostor jedan je od najljepših planinskih pejsaža koje imamo.
Čuvajmo njegovu ljepotu.