007 NA PLJEŠIVICI

braje
"Kino u vinogradu" dolazi nadomak Zagreba: u vinogradarskom izletištu Braje kod Jastrebarskog spajamo filmsko i vinsko iskustvo, uz novi film Jamesa Bonda

Pogledajte najnoviji film o agentu 007 u jedinstvenom ambijentu vinograda vinarije Braje, u srcu Plešivičko-Okićkog vinogorja.

„Za smrt nema vremena“ u projekcija za pamćenje, na otvorenom, uz dobro vino, kestene i dekice. Drage goste dočekujemo od 15 h, kada u dobrom društvu čekamo mrak i projekciju filma u 18 h, sve to uz vodstvo odlične poznavateljice vina i Jamesa Bonda, kvizmajstorice Morane Zibar.

Ulaznica 50 kn, u cijeni uključeno piće dobrodošlice, degustacije i film, možete kupiti u sustavu mojekarte.hr

Adresa: Lokošin dol 1, nedaleko Jatrebarskog

U petak 15.10. od 15 h, film u 18 h.

U slučaju lošeg vremena, projekcija se prebacuje na nedjelju 17.10.

Program organiziramo u suorganizaciji s Turističkom zajednicom Zagrebačke županije, u sklopu projekta In cultura veritas, koji sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Programa suradnje INTERREG V-A Slovenija-Hrvatska 2014.-2020.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »