17. MFF – Još samo danas!

c49b295ba9fbba491551a357bece4f99
Odbrojavamo zadnje sate i zadnje filmove na Brdu!

Ni kiša ni loše vrijeme nas neće spriječiti da zadnji dan Motovun film festivala, po običaju, bude šlag na filmskoj torti napravljenoj od gotovo 140 filmova koje smo imali priliku pogledati u protekla četiri dana.

Ipak, nije sve gotovo. Za kraj smo sačuvali samo najbolje. Kažu da je prvi obrok najvažniji obrok u danu, a danas doručkujemo u društvu velikana ruske kinematografije Andrej Zvajginceva čije smo filmove imali priliku pogledati u posljednja tri motovunska dana.

Prije ručka, točnije u 13 sati, u Još manjem Kinu vrijeme je za Best of fest. Kao što smo i obećali, sačuvali smo najbolje za kraj. Motovun film festival predstavlja film Hallam Foe , priču od 17-godišnjem dječaku, opsjednutom djevojkom koja ga podsjeća na njegovu majku. Ovaj film je odabran i kao svojevrsna zahvala redatelju David Mackenzie-ju te glavnom glumcu Jamie Bell-u, čestim posjetiteljima i velikim prijateljima Motovun film festivala.

Posljednji Q&A ovogodišnjeg Motovuna održat će se u društvu Gunnar Sigurdsson-a, redatelja filma Pariz sjevera, te Rebecce Lenkiewicz i Agate Trebuchowske, scenaristice i glumice filma Ida.

Nastavljamo i s Tajnom poviješću festivala te radionicom slikanja na vodi, a završavamo u velikom stilu – dodjelom nagrada 17. Motovun film festival u 21 sat u Kinu Trg. Jednog od pobjedničkih filmova imat ćemo priliku pogledati istu večer, u Kinu Billy s početkom u 23 i 30 sati.

Više detalja o posljednjem filmskom danu na Brdu doznat ćete nakon konferencije za medije u 16 sati! Jedno što sigurno možemo obećati: ako današnji dan provedete u Motovunu, nećete požaliti!

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »