50 godina filma Dr. STRANGELOVE u TOP SECRET kinu

473762f5df4866b23e981288c9b20c58
Projekcija će se održati u petak, 27. lipnja u 20:30h

Povodom 50 godina filma Dr. Strangelove pravo je vrijeme da pogledate film u novom ruhu, odnosno na nesvakidašnjem mjestu. To je mjesto na koje inače ne biste imali prilike ući, a ako poznajete imalo tematiku filma Dr. Strangelove možete samo naslutiti ali nikada nećete pogoditi. O ozbiljnosti samog mjesta projekcije svjedoči činjenica da na nju ne možete ući bez osobne iskaznice.

Prijavite se na projekciju putem našeg webai saznajte koje tajno kino vam skriva Motovun Film Festival, kino kakvo ni sam Kubrick nije zamišljao kada je prije 50 godina snimao kadrove ovog filmskog remek djela. Projekcija se održava u petak, 27. lipnja u 20:30, a lokaciju javljamo 24 sata prije.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »