Autobus Zagreb – Motovun – Zagreb + NULTI DAN!

d33cdd25972445a7c7430de1d3993149
Povratna autobusna karta do festivala za 180kn. Kreće se 25.7., a povratak je predviđen 31.7.

Za sve one nestrpljive, željne zabave, filmova i najboljih mjesta u kampu te one koji žele da festival što duže traje i ove
godine imamo NULTI DAN. Petak, 25.7., pravi je dan da se okupimo u Motovunu, smjestimo i uz besplatnu večernju projekciju filma Dr. Strangeloveili kako sam prestao brinuti i zavolio bombu u Kinu Trg u 21:15h. Nakon projekcije vrijeme je za prvi tulum ove godine i doček novog festivala s festivalskim stariješinom i selektorom DJ GeDJomna terasi Kod Klaudija.

Sada već znate sve o filmovima, umjetnicima i glazbenom programu koji vas čeka na motovunskom brdu, ali još uvijek niste sigurni kako uopće doći do tamo. Da ne biste krenuli pješice, organizirali smo autobus Samoborček koji vozi iz Zagreba prema Motovunu i nazad. Autobus kreće 25.7. iz Zagreba u 15h i vozi do motovunskog kampa. Povratak iz Motovuna (kamp) je 10h, 31.7. Cijena autobusne karte je 180kn. Kartu možete kupiti na Autobusno kolodvoru u Zagrebu (Avenija Marina Držića 4) te u poslovnicama Samoborčeka. Rezervacije i informacije o autobusu moguće su na broj +385 1 6321 190.

Samoborček nudi i jednodnevne izlete u Motovun, a više o njima saznajte na ovdje.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »