‘Bar’ na Medvedgradu – uvod u Motovun!

daa58bd2638a11ee6608e025a3ae34a0
Dođite u petak na Fantastic Zagreb i zavirite u program Motovuna - uz hit-triler 'Bar' Alexa de la Iglesia

Motovun Film Festival i Fantastic Zagreb povezuje jedan 'Bar' – film kojim Fantastic ulazi u veliku završnicu, a ujedno se zagrijavamo za Motovun, jer ovaj će film, suradnjom dvaju festivala, biti prikazan na oba brda – i na Medvedgradu i u Motovunu.

'Bar' je najnoviji film kultnog španjolca, kralja stripovske groteske i crnog humora Alexa de la Iglesije. Mirno prijepodne u jednom madridskom kafiću pretvara se u užas: nitko od gostiju ne može van, jer izlazak na ulicu znači sigurnu smrt. U frenetičnoj, nadrealnoj priči, skupina vrlo različitih ljudi pokušava pronaći izlaz. PogledajteTRAILER.

Uoči projekcije, medvedgradsku publiku upoznat ćemo s motovunskim aktualnostima (podsjećajući da se najpovoljnije ulaznice mogu kupiti samo do ovog ponedjeljka), a ujedno se nadamo da ćemo pripomoći velikoj fešti Fantastica. Jer nakon projekcije slijedi party do ranih sati, uz beogradski DJ-tandem Gramophondzie & Oysha.

Projekcija je zakazana za sutra, u petak, 7. srpnja u 21:15, ulaznice se mogu kupiti na blagajnama kina Europa i ljetnog kina Tuškanac. Prijevoz je organiziran, autobusi sa šestina (kod crkve) kreću u 19:00 sati i voze svakih 20,posljednji autobus s Medvedgrada kreće u 3:30 sati

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »