Biciklistička karavana jutros je krenula prema Motovunu

579088d004feb4e3ca2dab40f6c85864
Biciklistička karavana od Zagreba do Motovuna jutros u 8h započela je svoju avanturu.

Biciklistička karavana od Zagreba do Motovuna jutros u 8h započela je svoju avanturu.

Udruga Moj bicikl i Motovun film festival po prvi puta organizirali su biciklističku karavanu sa ciljem promocije festivala. Dvadeset Ambasadora, ljudi različitih životnih interesa i dobi od kojih najmlađi ima 25 a najstariji 47 godina krenuli su u dobrom raspoloženju starom karlovačkom cestom jutros sa Zagrebačkog Bundeka.

S namjerom da putem promiču pozitivne ideje, kreativnost, filmsku kulturu i vožnju biciklom, karavani je svoju potporu dao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je prateći ih dijelom puta istaknuo povezanost dva iznimno značajna hrvatska kulturna centra Zagreb i Motovun koji se međusobno podržavaju i nadopunjavaju.

Brokula&Ž sašili su ekskluzivnu liniju majica od svog finog eko pamuka za MFF i odjenuli ambasadore da im putem bude fino i ugodno.

Karavanučeka put dug318 kilometara, a na Motovunu će ih ekipa dočekati za tri dana, točno u subotu, 27.7. na dan svečanog otvorenja 16. Motovun Film Festivala.

Ostavi komentar

Slične vijesti

Prijavite se za 8. Kampus Motovun!

I ove godine, od 26. do 29. srpnja, očekuje vas dinamičan edukativni program za filmske profesionalce, poluprofesionalce, studente i sve one koji o filmu žele

Više »