‘Brailleovo srce’ pobjednik Buzz@teen festivala!

6f5d885de3aea374f90de0855685e103
Francuski film osvojio je srca dječjeg žirija!

U prepunom Kapetanovom kinu u Buzetu sinoć je prije prikazivanja domaćeg dječjeg hit filma Uzbuna na Zelenom Vrhu proglašen pobjednik Buzz@teen festivala super-filmova za mlade. Riječ je o francuskom filmu Brailleovo srce redatelja Michela Boujenaha, a pobjedničkom filmu odlučivao je dječji žiri koji su činili Ernes Nežić, Karla Havić, Vito Daniele Coglievina, Antonia Buzić.

Film Brailleovo srce u kojem djevojčica Marie, inače darovita čelistica postepeno gubi vid, oduševio je dječji žiri jer, prema njihovim riječima, pokazuje da se svaki problem u životu može riješiti uz pomoć bližnjih.

Projekciji filma Uzbuna na Zelenom Vrhu prisustvovala je redateljica Čejen Černić i mali glumac Tin Gregorić. Oduševljena dječja publika nakon filma još je dugo postavljala pitanja i time je službeno završeno još jedno izdanje Buzz@teen festivala super-filmova za mlade.

Osim bogatog dječjeg programa, posjetitelji su od 20. do 23. srpnja mogli uživati u pretpremijeri četiri filma iz glavnog programa 20. Motovun Film Festivala i osam dječjih filmova.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »