Često postavljana pitanja

Cilj MFF je okupljanje ljubitelja filma, kako bi zajedno uživali u umjetnosti koju volimo. Da bi okupljanje u pandemijskim vremenima bilo moguće, boravak na festivalu reguliran je pravilima koja povećavaju sigurnost za sve.

DOLAZAK

VLASTITIM AUTOMOBILOM: parkiranje je omogućeno u podnožju, uz 7 kn/h, u periodu 8-22 h. Organizacija i naplata parkiranja u nadležnosti je poduzeća Motovun Park d.o.o. Za posjetitelje smještene u Motovunu vrijede posebna pravila o kojima će ih izvijestiti najmodavci.

LOKALNIM PRIJEVOZOM
Nažalost, do Motovuna ne postoje lokalne autobusne linije. Bez obzira na višegodišnja nastojanja organizatora da potakne lokalne prijevoznika na prilagođavanje voznog reda u vrijeme festivala, ne postoji niti jedna javna linija kojom bi se moglo stići do festivalske lokacije.

Najbliže autobusne stanice su Buzet (20 km) i Pazin (20 km).

TAKSIJEM IZ PAZINA
Narčizo Smoković: 091 2204 955
Goran Bažon: 091 1634 510

Od podnožja do staroga grada vozi autobus. Cijena je 10 kn u jednom smjeru, a 15 kn povratna karta. Organizacija i naplata autobusa su u nadležnosti poduzeća Motovun Park d.o.o.

Do staroga grada moguće je doći i pješice, uz uspon od 15 minuta hoda.

HOTELI
U Motovunu postoji nekoliko hotela, no u vrijeme festivala potrebno ih je rezervirati znatno unaprijed.

https://www.hotel-kastel-motovun.hr/

www.roxanich.hr

www.villaborgo.com

Obližnji hotel (10 km od grada) u kojem u pravilu ima raspoloživih soba:

www.istarske-toplice.hr

PRIVATNI SMJEŠTAJ
Motovun i okolica nude obilje mogućnosti za svačiji džep – od privatnih soba do vila. Najbolje je potražiti ih putem uobičajenih internetskih servisa za iznajmljivanje smještaja. No, i tu će uspješniji biti oni koji se osiguraju ranije.

KAMP
Kamp je najjeftiniji smještaj koji ne traži rezervaciju unaprijed. Kamp je funkcionalan isključivo u vrijeme festivala i nudi tzv. robinzonski smještaj, koji osigurava elementarnu infrastrukturu za osobnu higijenu.

Kampiranje

Filmske projekcije

Sve o projekcijama i filmovima moguće je pronaći na www.motovunfilmfestival.com, u rubrikama PROGRAM I RASPORED

ulaznice

Pretprodaja paketa počinje 20.6. i traje do 10.7. ili do isteka zaliha. Online pretprodaja pojedinačnih ulaznica od 12.7.

Ulaznice je u pretprodaji moguće kupiti samo online, na ovom linku.

Da. Organizator ne pušta u pretprodaju sve raspoložive ulaznice tako da će za svaku projekciju dio ulaznica biti ponuđen i na blagajni. No, ako su rasprodane u online prodaji, to znači da ih nije ostalo puno.

Ne. Paket uključuje deset ulaznica za deset RAZLIČITIH projekcija. Jedna projekcija – jedna ulaznica.

Nažalost, organizator ne nudi povrat novca za neiskorištene ulaznice. Po svakoj projekciji predvidjeli smo dovoljno mjesta za komplete ulaznica, ali ih ne možemo čuvati do zadnjeg trena. Zato preporučujemo što ranije doći na blagajnu.

Ne. Online prodaja omogućuje kupnju ulaznica kada želite i otkud želite.

Ne. Jeftinije ulaznice možete dobiti online kupnjom u pretprodaji.

Projekcije na otvorenom uvijek nose rizik promjene rasporeda prouzročen lošim vremenom. Zato organizator upozorava na mogućnost promjena programa. Ako se to dogodi, tj. ako dođe do (manjih) rošada u rasporedu, ulaznica koju ste kupili u pretprodaji vrijedi za TERMIN koji ste kupili, bez obzira na to što se film promijenio. Znači, ulaznica kupljena za kino Bauer u 18 h uvijek će vrijediti za taj termin, bez obzira na to što se film promijenio. Ako želite zamijeniti ulaznicu i gledati film koji je prvotno bio najavljen, javite se na blagajnu.

U slučaju lošeg vremena, organizator će oglasiti promjene u programu s novim terminima za otkazanu projekciju, ukoliko je ta opcija moguća (projekcije na otvorenom uvijek nose mnoge organizacijski rizike, pa molimo za razumijevanje).

Ulaznice će vrijediti za novu projekciju, a neiskorištene ulaznice moguće je zamijeniti na blagajni za druge festivalske projekcije. Organizator ne nudi opciju povrata novca.

Nažalost, u takvim slučajevima ne vraćamo novac – to je rizik kupnje ulaznica u pretprodaji. Ako ulaznice nisu iskorištene zbog propusta organizatora, obratite nam se na ulaznice@motovunfilmfestival.com

Izravan kontakt s prodajom ulaznica možete uspostaviti putem e-maila: ulaznice@motovunfilmfestival.com. Informacije možete potražiti i porukom putem festivalske Facebook stranice.

koncerti

Uskoro više informacija!

X