Često postavljana pitanja

Putovanje, smještaj, kampiranje, ulaznice, filmovi… mnoštvo pitanja, s odgovorima za vaš najugodniji i najbogatiji boravak na festivalu

DOLAZAK – MOTOVUN

VLASTITIM AUTOMOBILOM: parkiranje je omogućeno u podnožju, uz 7 kn/h, u periodu 8-22 h. Organizacija i naplata parkiranja u nadležnosti je poduzeća Motovun Park d.o.o. Za posjetitelje smještene u Motovunu vrijede posebna pravila o kojima će ih izvijestiti najmodavci.

LOKALNIM PRIJEVOZOM
Nažalost, do Motovuna ne postoje lokalne autobusne linije. Bez obzira na višegodišnja nastojanja organizatora da potakne lokalne prijevoznika na prilagođavanje voznog reda u vrijeme festivala, ne postoji niti jedna javna linija kojom bi se moglo stići do festivalske lokacije.

Najbliže autobusne stanice su Buzet (20 km) i Pazin (20 km).

TAKSIJEM IZ PAZINA
Narčizo Smoković: 091 2204 955
Goran Bažon: 091 1634 510

Od podnožja do staroga grada vozi autobus. Cijena je 10 kn u jednom smjeru, a 15 kn povratna karta. Organizacija i naplata autobusa su u nadležnosti poduzeća Motovun Park d.o.o.

Do staroga grada moguće je doći i pješice, uz uspon od 15 minuta hoda.

HOTELI
U Motovunu postoji nekoliko hotela, no u vrijeme festivala potrebno ih je rezervirati znatno unaprijed.

www.hotel-kastel-motovun.hr

www.roxanich.hr

www.villaborgo.com
Obližnji hotel (10 km od grada) u kojem u pravilu ima raspoloživih soba:

www.istarske-toplice.hr

PRIVATNI SMJEŠTAJ
Motovun i okolica nude obilje mogućnosti za svačiji džep – od privatnih soba do vila. Najbolje je potražiti ih putem uobičajenih internetskih servisa za iznajmljivanje smještaja. No, i tu će uspješniji biti oni koji se osiguraju ranije.

KAMP
Kamp je najjeftiniji smještaj koji ne traži rezervaciju unaprijed. Kamp je funkcionalan isključivo u vrijeme festivala i nudi tzv. robinzonski smještaj, koji osigurava elementarnu infrastrukturu za osobnu higijenu.

Više informacija potražite u rubrici Kampiranje.

Filmske projekcije

Sve o projekcijama i filmovima moguće je pronaći na www.motovunfilmfestival.com, u rubrikama PROGRAM I RASPORED.

Projekcije u dvoranama organizirane su u kinima Bauer i Mak, svakoga dana od 10 do 20 sati.
Večernje projekcije organizirane su na otvorenom, u kinu Trg i Billy u 21 i 23:30 sati.
Sva ova mjesta locirana su u Starom gradu.

Večernje projekcije organiziraju se na otvorenoj terasi hotela Roxanich u podnožju grada, od 21:30.

ulaznice

Uskoro više informacija!

Da. Organizator ne pušta u pretprodaju sve raspoložive ulaznice tako da će za svaku projekciju dio ulaznica biti ponuđen i na blagajni. No, ako su rasprodane u online prodaji, to znači da ih nije ostalo puno.

Ne. Paket uključuje deset ulaznica za deset RAZLIČITIH projekcija. Jedna projekcija – jedna ulaznica.

Nažalost, organizator ne nudi povrat novca za neiskorištene ulaznice. Po svakoj projekciji predvidjeli smo dovoljno mjesta za komplete ulaznica, ali ih ne možemo čuvati do zadnjeg trena. Zato preporučujemo što ranije doći na blagajnu.

Ne. Online prodaja omogućuje kupnju ulaznica kada želite i otkud želite.

Ne. Jeftinije ulaznice možete dobiti online kupnjom u pretprodaji.

Projekcije na otvorenom uvijek nose rizik promjene rasporeda prouzročen lošim vremenom. Zato organizator upozorava na mogućnost promjena programa. Ako se to dogodi, tj. ako dođe do (manjih) rošada u rasporedu, ulaznica koju ste kupili u pretprodaji vrijedi za TERMIN koji ste kupili, bez obzira na to što se film promijenio. Znači, ulaznica kupljena za kino Bauer u 18 h uvijek će vrijediti za taj termin, bez obzira na to što se film promijenio. Ako želite zamijeniti ulaznicu i gledati film koji je prvotno bio najavljen, javite se na blagajnu.

U slučaju lošeg vremena, organizator će oglasiti promjene u programu s novim terminima za otkazanu projekciju, ukoliko je ta opcija moguća (projekcije na otvorenom uvijek nose mnoge organizacijski rizike, pa molimo za razumijevanje).

Ulaznice će vrijediti za novu projekciju, a neiskorištene ulaznice moguće je zamijeniti na blagajni za druge festivalske projekcije. Organizator ne nudi opciju povrata novca.

Nažalost, u takvim slučajevima ne vraćamo novac – to je rizik kupnje ulaznica u pretprodaji. Ako ulaznice nisu iskorištene zbog propusta organizatora, obratite nam se na ulaznice@motovunfilmfestival.com

Izravan kontakt s prodajom ulaznica možete uspostaviti putem e-maila: ulaznice@motovunfilmfestival.com. Informacije možete potražiti i porukom putem festivalske Facebook stranice.

koncerti

Uskoro više informacija!