Crowdfunding kampanja za “Gazdu”

efdded4d5f502edf3e6653e40df4097d
Kampanjom želi se sakupiti 20.000 kuna za finalizaciju filma

Na Motovun film festivalu održana je danas testna projekcija dokumentarnog filma “Gazda”. Film su predstavili redatelj Dario Juričan i ekipa filma: Luka Sepčić, Zvonimir Tivon i Josip Lukić.

Film “Gazda” je edukativan tip filma o tome kako se postaje gazda u Hrvatskoj. Ekipa filma naglašava da film ima potencijal filmske lektire. Nisu sigurni u njegov terapeutski učinak, ali su uvjereni da može poslužiti kao test stvarnosti za svakog građanina. Gazda nije film o Ivici Todoriću.

Crowdfunding kampanjom želi se sakupiti 20.000 kn za njegovu finalizaciju. Za sve sponzore filma predviđene su nagrade: od ulaznica za premijeru, DVD, majice pa sve do filmskih radionica i ekskluzivnih projekcija. Minimalni iznos podrške je 1$, a maksimalni 1000$.

Za sponzorstvo od 350$, mjesta koja nemaju kino imati će ekskluzivnu projekciju, ekipa filma doći će im s platnom i projektorom! Najveća nagrada od 1000$ povlači za sobom i titulu Gazde i uključuje cjelodnevnu filmsku radionicu ili promo film! Kampanja se odvija na principu sve-ili-ništa, što znači, ako se ne sakupi ciljani iznos od 20 000kn, film neće dobiti ništa.

Film je nastajao tri godine, a premijera filma predviđena je za listopad 2016. Od prvih reakcije nakon medijskih natpisa o filmu “Gazda” izdvajamo: “Čuj, sad sam bila s familijom, svi se prave da nisu čitali Nacional. Pa sam se i ja pravila.” Anica Juričan, mama od redatelja filma “Gazda”.

Crowdfunding kampanja može se pratiti OVDJE.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »