Dan Europe obilježen pjesmom, kvizom, zastavicama i filmom!

e4d597689a5c8de5098a453faf13b740
Jeste li bili u Laubi na prvom danu programa Gdje ste bili 2016.?

Prva ovogodišnja projekcija Motovun Film Festivala prošla je iznimno uspješno u antifašističkom duhu više od tristo ljudi okupljenih u Laubi. Program Gdje ste bili 2016.? obilježile su prigodne pjesme Le Zbora i poznate hrvatske operne pjevačice Dunje Vejzović. "Izdajnici s državne sise" direktor festivala Igor Mirković, televizijska kritičarka Zrinka Pavlić i urednik tjednika Novosti Ivica Đikić pročitali su nekoliko najdražih komentara njihovih "obožavatelja" s društvenih mreža, a gostima se prije početka filma obratila i tv voditeljica Daniela Trbović. Održan je i humoristični politički kviz nakon čega je slijedila projekcija dijela filma„Desno, dva tri – kuda ide Europa“. Kako biste što bolje osjetili atmosferu, najbolje bi bilo da bacite oko na fotke naše Nine Đurđević.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »