Danas je nulti dan 17. Motovun Film Festivala!

c97f2457d2f0a0b70ae14bab082674de
Nulti dan je dan u kojem prvi posjetitelji pristižu na brdo, smještaju se u kampu gdje redovito nađu najbolje mjesto

Svi koji vole Motovun i ovaj festival ne mogu dočekati njegov početak i tih 5 dana žele produljiti koliko god mogu. Zato smo uveli praksu nultog dana, a danas je baš taj dan. Nulti dan je dan u kojem prvi posjetitelji pristižu na brdo, smještaju se u kampu gdje redovito nađu najbolje mjesto (da, oni sretnici koji imaju šator u hladu su ga vrlo vjerojatno postavili nulti dan), a navečer uz prvu projekciju filma na brdu i prvi službeni tulum dočekujemo festival koji toliko volimo.

I dok je velik dio vas vjerojatno već na putu prema Motovunu, podsjetimo se na ono što nas danas očekuje:

Nakon što se smjestite, prijavite u kampu, kupite/podignete ulaznice, udahnete motovunski zrak i bacite oko na najljepši pogled na svijetu, u 21:15 dođite u Kino Trg gdje možete pogledati prvu ovogodišnju festivalsku projekciju: Dr. Strangelove ili kako sam prestao brinuti i zavolio bombu Stanleya Kubricka. Ovaj film je snimljen 1964. što znači da mu je ove godine 50. rođendan, a ovo se čini način da proslavimo obljetnicu ovog velikog filma. Ovo je prva od projekcija kojima vas festival časti te je ulaz na projekciju slobodan.

Nakon filma, na terasi "kod Klaudija" muziku će za vas puštati (i tako otvoriti sezonu legendarnih tuluma na ovoj lokaciji) jedan od festivalskih DJ-a.

Blagajna, festivalski shop i press centar otvoreni su od 17 h.

To je to, došli smo do tog trenutka, Motovun čeka na vas, spreman je postati brdo filmova i na 5 dana odvesti nas visoko iznad realnosti!

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »