Danas završava Buzz@teen

24309f3b302a1cb9e3d75644f769d7d6
Večeras završava program za cijelu obitelj - Buzz@teen

Danas je zadnji dan održavanja festivalskog programa za djecu, mlade i cijele obitelji Buzz@teen. Proteklog i ovog vikenda u Buzetu su održane brojne projekcije filmova za sve generacije, program 12 europskih filmova za djecu i mlade te 6 filmova iz programa Motovun Film Festivala, filmski kviz i koncert. Tri nova festivalska kina u Buzetu pohodio je velik broj djece, mladih i njihovih roditelja, a program zatvaramo danas projekcijom posljednja 3 filma i proglašenjem pobjednika po izboru Mladog žirija Buzz@teen-a.

Kao preljev na filmskom sladoledu, u Buzetu nas očekuju još projekcije filmova "Idemo mi po svoje 2" za najmlađe u 18 h u Kinu Muzej, "Supernova" za one starije od 13 u 21 h u Kapetanovom Kinu te projekcija filma za odrasle iz programa Motovun Film Festivala – "Ljudski kapital" u 21:15 u Kinu Pjacalet.

Ulaznice možete nabaviti na festivalskoj blagajni, a raspored i više o filmovima možete pročitati na: bit.ly/1zJZPdd.

Vidimo se u buzetskim kinima i zajedno ispratimo Buzz@teen! 🙂

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »