Darujte majicu volonterima za 20 godina predanog rada!

c52fc236c3a61708c279c1701f7a00af
MFF je pokrenuo Indiegogo kampanju kojom pomažete odijenuti naše volontere.

Nekoliko dana dijeli nas od 20. rođendana Motovun Film Festivala, a mnogi još ne znaju što darovati Brdu filmova u povodu te jubilarne obljetnice. Naš festival ima samo jednu želju, a to je – odjenuti svoje volontere!

Festivalske majice tradicionalna su uniforma motovunskih volontera još od 1999. godine. šarena grupa djevojaka i mladića koji predstavljaju dušu i srce Motovuna u zadnjem tjednu srpnja dane provodi trgajući karte, brišući stolce, lijepeći plakate, odgovarajući na pitanja… Cijeli dan su u pokretu! Ovi nesebični mladi ljudi prošle su godine zbog financijskih neprilika ostali bez svoje majice, svoje radne odjeće, bez svojeg zaštitnog znaka.

Stanje u državi nije bajno i novca nema, ali svojim malim (ili velikim) prilogom možete motovunskim volonterima ostvariti najveću rođendansku želju – da po ulicama Motovuna ponovno ponosno nose motovunske boje.

Motovun Film Festival pokrenuo je Indiegogo kampanju Majica za rođendan (T-shirt for Birthday) kako bi prijatelji festivala, gosti, prijašnji, sadašnji i budući partneri i posjetitelji, svojom donacijom sudjelovali u odijevanju stotinjak duša koje su svoje ruke i noge, ideje i kreativnost odlučile podijeliti s 20. MFF-om. Svaka donacija bit će nagrađena prigodnom festivalskom nagradom, od zdravice čašom najboljeg motovunskog vina, preko nezaboravnog profesionalnog fotografiranja na srednjovjekovnim zidinama, do najukusnijeg istarskog ručka i drugih pogodnosti.

Postanite zaštitnik volontera, budite lijepa uspomena na još jedan nezaboravan festival, dođite i upoznajte zahvalna lica koja ste odjenuli.Pronađi nas na društvenim mrežama i dijeli hešteg#obucivolontera

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »