Dašak Motovuna u Zagrebu

a5453a5fe0c9a80a5afe7436259c3e01
17. MOTOVUN FILM FESTIVAL U ZAGREBU / 22.-31. KOLOVOZA 2014. / TRG PETRICE KEREMPUHA / 21:00h

Od petka 22. pa sve do nedjelje 31. kolovoza od 21:00h na Trgu Petrice Kerempuha, ispred kultnog birca Potepuh na Dolcu, svi oni koji se posljednjih deset dana dana kolovoza zateknu u metropoli, ljetne će večeri moći provoditi uživajući u dašku motovunske filmske čarolije u samom srcu Zagreba. I to potpuno besplatno!

Za sve ljubitelje filma koji nisu bili u mogućnosti pohoditi festival na čarobnom motovunskom brdu kao i za svu svoju vjernu publiku koja je tijekom lipnja i srpnja u susret festivalu pozorno pratila tzv. “skrivene projekcije” po Zagrebu, Motovun film festival u suradnji sa Potepuhom, od 22.-31. kolovoza prikazuje selekciju filmova dugog i kratkog metra 17. Motovun film festivala.

U deset filmskih večeri, potpuno besplatno, biti će prikazano gotovo tridesetak atraktivnih filmskih naslova ovogodišnjeg programa 17. Motovun film festivala. Među njima sedam je rezervirano je za dugometražne filmove koji su obilježili 17. MFF a to su: “Loša kosa” Mariane Rondon, “Crni ugljen, tanki led” Diao Yinana, “Varvari” Ivana Ikića, “Kelly i Victor” Kierana Evansa, “Ida” Pawela Pawlikowskog, “Jesu li visoki ljudi sretni” Michela Gondryja te “Frank” Lennya Abrahamsona. Osim navedenih dugometražnih, dvije večeri rezervirane su za najbolje filmove ovogodišnje selekcije tzv.

“motovunskih kratkih” unutar kojih će biti prikazano gotovo dvadesetak naslova iz čak 13 zemalja.

Ne bi li što vjernije prenijeli dašak ležerne festivalske atmosfere, kada nakon gledanja filmova slijedi i zabava uz glazbu, nakon projekcija na trgu Petrice Kerempuha uslijediti će i tzv. “koncerti iznenađenja” među kojima su najavljeni nastupi grupe Detour i Kristijana Beluhana dok nas za kraj svega čeka i završni rasplesani “Motovun film festival closing party”.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »