Direktor Tribeca Film Festivala Geoff Gilmore u Motovunu

510a56e3aeb26ebd076c7c4fa670b1cb
Geoff Gilmore, direktor Tribeca Film Festivala, bit će jedan od predavača na radionici DYFF 2014

Geoff Gilmore, direktor Tribeca Film Festivala i nekadašnji direktor Sundance Film Festivala bit će jedan od predavača na radionici Developing Your Film Festival 2014 koja će se održavati od 23. do 27. srpnja u Motovunu. Gilmore se tako priključuje vrhunskim svjetskim stručnjacima iz područja organizacije filmskih festivala koji će ovoga ljeta predavati polaznicima ove radionice.

Ova intenzivna i specifična radionica okuplja profesionalce iz svijeta filmskih festivala cijele Europe kako bi razvili i unaprijedili svoje poslovne vještine, razvili kreativne strategije te otvorili prostor za buduće međusobne suradnje. Program se odvija kroz predavanja stručnjaka filmske industrije, praktične radionice i diskusije kroz koje polaznici između ostalog stječu znanja iz strateškog planiranja razvoja i jačanja festivala, određivanja ciljeva, povećanja broja festivalske publike, radu sa sponzorima, korištenju novih tehnologija te poboljšanju komunikacijskih sposobnosti. Za vrijeme trajanja radionice, 26. srpnja, počet će i održavanje Motovun Film Festivala te će polaznici prisustvovati festivalskim projekcijama te steći iskustvo jednog od najvažnijih hrvatskih filmskih festivala.

Sve dodatne informacije o radionici i prijavama zainteresirani mogu pronaći nahttp://bit.ly/1ljkTmj.

Ostavi komentar

Slične vijesti

Prijavite se za 8. Kampus Motovun!

I ove godine, od 26. do 29. srpnja, očekuje vas dinamičan edukativni program za filmske profesionalce, poluprofesionalce, studente i sve one koji o filmu žele

Više »