Direktor Tribeca Film Festivala Geoff Gilmore u Motovunu

510a56e3aeb26ebd076c7c4fa670b1cb
Geoff Gilmore, direktor Tribeca Film Festivala, bit će jedan od predavača na radionici DYFF 2014

Geoff Gilmore, direktor Tribeca Film Festivala i nekadašnji direktor Sundance Film Festivala bit će jedan od predavača na radionici Developing Your Film Festival 2014 koja će se održavati od 23. do 27. srpnja u Motovunu. Gilmore se tako priključuje vrhunskim svjetskim stručnjacima iz područja organizacije filmskih festivala koji će ovoga ljeta predavati polaznicima ove radionice.

Ova intenzivna i specifična radionica okuplja profesionalce iz svijeta filmskih festivala cijele Europe kako bi razvili i unaprijedili svoje poslovne vještine, razvili kreativne strategije te otvorili prostor za buduće međusobne suradnje. Program se odvija kroz predavanja stručnjaka filmske industrije, praktične radionice i diskusije kroz koje polaznici između ostalog stječu znanja iz strateškog planiranja razvoja i jačanja festivala, određivanja ciljeva, povećanja broja festivalske publike, radu sa sponzorima, korištenju novih tehnologija te poboljšanju komunikacijskih sposobnosti. Za vrijeme trajanja radionice, 26. srpnja, počet će i održavanje Motovun Film Festivala te će polaznici prisustvovati festivalskim projekcijama te steći iskustvo jednog od najvažnijih hrvatskih filmskih festivala.

Sve dodatne informacije o radionici i prijavama zainteresirani mogu pronaći nahttp://bit.ly/1ljkTmj.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »