Do Motovuna je najlakše festivalskim busom!

debc7f58391960d917fab4fe20b4f95f
Ne treba ti putovnica, samo na vrijeme rezerviraj svoje mjesto u autubusu.

Svake se godine pobrinemo da barem naši posjetitelji iz Zagreba ne moraju brinuti o prijevozu do motovunskog brda. Kao i do sada, organizirali smo dva autobusa koji kreću prema Istri na "nulti dan", točnije u ponedjeljak 24. srpnja sa zagrebačkog Autobusnog kolodvora. Preko sustava Ulaznice.hr moguće je kupiti jednosmjernu kartu do Motovuna po cijeni od 105 kunate si po istoj cijeni osigurati i kartu iz Motovuna za Zagreb. Prvi autobus prema festivalu kreće u 8 sati, a drugi u 12 sati. Treći bus će vas 30. srpnja u 16 sati odvesti nazad na polazišnu točku Autobusnog kolodvora u Zagreb. Broj mjesta je ograničen stoga na vrijeme rezervirajte svoja mjesta!

U slučaju da na20. Motovun Film Festival dolaziš autom, vlakom ili možda avionom, ovdje ćete pronaći par korisnih uputa.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »