Do Motovuna na dva kotača!

f56efa2df9197d97d218a2540b98d654
I ove godine biciklistička karavana kreće na put od 330km.

I ove godine promoviramo zdrav život i pedaliramo do brda filmova. Biciklističku karavanu organiziraju Motovun Film Festival i naš partner veleposlanstvo najbiciklističkije zemlje na svijetu – Kraljevine Danske. U srijedu 22. srpnja u jutarnjim satima, kotači kreću u smjeru Istre, a vožnja do Motovuna trajat će tri dana. U planu su dva noćenja, u Ogulinu i Rijeci, gdje vas osim odmora i kreveta, čeka topli obrok. Slavni dolazak u podnožje brda rezervirano je za petak 24. srpnja, a nagrada hrabrim biciklistima bit će besplatni odmor u motovunskom kampu uz minimalno plaćanje boravišne pristojbe od 7kn dnevno. Ovaj put od 330km zahtjeva fizičku spremnost i biciklističko znanje stoga molimo da se na sudjelovanje u karavani prijave samo iskusni vozači u dobroj kondiciji. Prijave šaljite na office@motovunfilmfestival.com i požurite jer je ostalo još samo nekoliko mjesta!

Za sve one kojima vožnja od sto kilometara dnevno ipak ne predstavlja toliko veselje, tu je festivalski autobus. Bus kreće iz Zagreba 24. srpnja u 8h te ostaje u Motovunu do 30. srpnja, 16h, kada ponovno pali motore i vraća se u Zagreb. Jednosmjerna karta koštat će vas 100kn dok je povratna nešto skuplja, 160kn. Karte kupite na sustavu Ulaznice.hr i vidimo se na brdu filmova!

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »