DODATNI TJEDAN ZA PRIJAVU KRATKIH

8daa868a07246a24a192e4ea06298573
Dobra vijest za sve koji kasne: filmove kratkog metra primamo do 27.05.

Znajući da među filmašima svako produženje roka izaziva uzdahe olakšanja, oglašavamo da se filmovi za selekciju Motovun Shorts mogu prijaviti sedam dana duže. Natječaj zatvaramo s krajem ovog tjedna, u nedjelju, 27. svibnja/maja u 23:59.

Prijaviti se mogu filmovi u trajanju od dvadeset minuta koji nisu stariji od 18 mjeseci. Selektor programa odabrat će dvadeset naslova koji će biti prikazani u natjecateljskom programu festivala. Odabrane filmove objavit ćemo do kraja lipnja/juna.

Prijavnicu ispunite OVDJE. (prijave su završene – 28.05.2018.)

U regularnom roku primili smo rekordan broj prijava (više od 900 filmova iz 47 zemalja) i produženje roka isključivo je posljedica naše želje da omogućimo baš svima, koji su željeli prijaviti film, priliku da to učine.

Motovun Film Festival ne prima prijave za filmove u dugometražnim programima, koji se uvrštavaju na poziv.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »