Dođite na Motovun Afterwork Happy Hour!

b1fbc92557d75581e3bd362c9904c090
Sve što vas zanima o ovogodišnjem MFFu pitajte nas u utorak.

Pedesetak dana dijeli nas od početka Motovun Film Festivala, stoga je krajnje vrijeme da se počnete pripremati za pet najzanimljivijih dana i pet najuzbudljivijih ljetnih noći u godini. Kako bismo vam što bolje približili mogućnosti koje nudimo, odlučili smo vas u utorak ( 7.lipnja ) pričekati nakon posla u Vinyl baru i predstaviti vam nekoliko filmova koji vas ove godine čekaju u četiri motovunska kina, prikazati pokoji trailer i ponuditi vam jedinstvenu mogućnost da odmah postanete vlasnik najjeftinijih ulaznica.

Može li se spavati u kući ili samo u kampu? što dobijem u Malom kompletu ulaznica, a što u Velikom? Kojim autobusom do brda filmova? Je li glazbeni program koji se održava svake večeri besplatan? Ma, gdje je točno taj Motovun? Na ova, ali i na sva ostala pitanja koja nam postavite, odgovaramo od 18h do 19h na adresi Bogovićeva 3 i zapamtite – nema glupih pitanja!

Osim što ćemo vam održati mali uvod u ovogodišnje izdanje festivala, obratit vam pažnju na studentske popuste, besplatan kamp i mnoge druge pogodnosti koje će vam gledanje filmova učiniti bezbrižnijim, sutra (i samo sutra!) u prodaji će biti paketi od deset ulaznica po cijeni od samo 100kn.

Dođite u Vinyl bar, zgrabite najpovoljnije ulaznice i zadovoljni gledajte brdo filmova od 26. do 30. srpnja!

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »