Dođite na otvorenje i nulti dan – imamo još autobusa!

f91ae69da32cddd4786e1c4868e3f61d
MFF je organizirao dodatni autobus za nulti dan i organizirani prijevoz za 28. srpanj

Motovun Film Festival u suradnji sa Samoborčekom ima organizirani prijevoz 28. srpnja iz Zagreba za Motovun. Autobus kreće u 13.30 s Autobusnog kolodvora.

Oni koji žele u Motovun doći dan ranije, na nulti dan 27. srpnja u petak imaju priliku s dodatno organiziranim autubosom koji kreće u petak u 8 sati ujutro, također s Autobusnog kolodvora. Prvi autobus koji kreće u 15 sati je popunjen, a u drugom, koji kreće u 8 sati ujutro je ostalo još nešto mjesta, pa ukoliko želite drukčiji doživljaj Motovuna, jedan dan prije službenog početka festivala, svoje mjesto možete rezervirati ovdje.

Nulti dan vas očekuje besplatna projekcija filma Red Tails na Trgu i naravno – naša fešta do kasnih noćnih sati!

Ukoliko u subotu 28. srpnja želite doći na otvorenje, autobus koji iz Zagreba kreće u 13.30 vraća se isti dan u 1.30 ujutro za Zagreb. Ali, tko kaže da se morate vratiti, jer vas sve dane festivala očekuje brdo dobrih filmova, tri koncerta, besplatni film iznenađenja, zanimljiva predavanja, druženja s poznatim redateljima na tradicionalnom Doručku u Motovunu, te u popodnevnim satima na terasi hotela i još puno toga!

Karte se mogu rezervirati nawww.samoborcek.hrili telefonom ili osobno na SAMOBORČEK TURIST d.o.o. KAPTOL 6, 10 000 ZAGREB Tel./faks: +385 (0)1 48 19 180; 48 19 181, e-mail: samoborcek@samoborcek.hr.

Sve informacije možete potražiti i ovdje

Naš partner Samoborček uveo je nove svakodnevne linije iz Zagreba za Buzet, što je još jedan od načina na koji možete doći do Motovuna.

Raspored vožnje za Buzet iz Zagreba:

ZG 7.20 – Buzet 10.50

ZG 16.50 – Buzet 20.20

Ukoliko vas bude bilo preko 15 koji želite izaći u Motovunu morate se javiti vozaču unaprijed i dogovoriti s njim da vas ostavi u Motovunu, odnosno na Mirni, a od tamo imamo stalne autobuse koji voze do Motovuna (groblje).

Povratak Samoborčekovih autobusa iz Buzeta za Zagreb:

Buzet 6.10 – ZG 9.40

Buzet 16.40 – ZG 20.10

Ostavi komentar

Slične vijesti

I ovog ljeta idemo svi u Motovun!

Motovun Film Festival od 30. srpnja do 1. kolovoza donosi tri dana puna filmova i zabave do kasno u noć • Festival ove godine slavi kreativnost, povratak normalnom životu te odanost lokalnoj zajednici

Više »

Otvorene prijave za Motovunske kratke 2020.

I ove godine „Motovunski kratki“ otvaraju vrata prema Europskoj filmskoj nagradi Motovun Film Festival objavljuje poziv za prijave filmova u kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji

Više »

Sjajna večer uz Fellinija u Laubi

Prva ovogodišnja projekcija Motovun Film Festivala, prvi ovogodišnji program u Laubi i prvo pojavljivanje novog talijanskog ambasadora pred hrvatskom filmskom publikom obilježili su subotu 18.

Više »

Oslobođen Oleg Sentsov!

Rusija i Ukrajina danas su obavile dugoočekivanu razmjenu zatvorenika među kojima je i ukrajinski redatelj i aktivist Oleg Sentsov, za čije se oslobođenje Motovun Film

Više »

NAJBOLJI FILMOVI MOTOVUNA U LAUBI

Od 29. kolovoza do 8. rujna program obilježen velikim brojem uvrnutih komedija donosi i osvajače motovunskih nagrada te čak dvije premijere domaćih filmova Nakon zaista

Više »
X