Doručak u Motovunu s legendama

2f1cc144a2f662230a9c497bb5ae9532
Ove godina na doručak dolaze Veljko Bulajić, Lordan Zafranović i Terence Davies

Motovunska ekipa već je navikla na doručak s dragim gostima festivala svakog jutra u 11.30. Neki se tada već pripremaju za ručak, ali Motovun za vrijeme festivala nikada ne ide rano spavati, pa se zato i malo kasnije doručkuje.

“Doručak u Motovunu” je program razvijen u suradnji sa “Sa(n)jam knjige u Puli”, po uzoru na njihov najprepoznatljiviji sadržaj – nepretenciozno predstavljanje počasnih gostiju festivala. U doručku uvijek sudjeluju odabrani gosti, iza kojih stoji velika i plodna karijera. "Doručak s autorom" zbroj je mnoštva zasebnih priča, dogodovština, iskrenosti, (ne)zadovoljstava, intimnih prošlosti, zaboravljenih trenutaka, šarolikih svjetonazora, stvaralačkih ushita, inspiracijskih tegoba…

Ove godine na doručak dolaze tri laureata festivala: dobitnici nagrade “50 godina” Veljko Bulajić i Lordan Zafranović, te dobitnik nagrade Motovun Maverick Terence Davies. Tu je i kultni poljski redatelj Lech Majewski. Razgovore vodi filmolog i v. d. direktora Filmskog centra Srbije Miroljub Vučković. Vidimo se na doručku, koji ove godine sprema Podravka.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »