Doručkujte s Grlićem, Sveinssonom, Skolimowskim i Suleimanom

f781d065006458cb108e7dbd1146d955
Od nedjelje do srijede doručkujte s najdražim filmašima.

Svako jutro, odnedjelje 26.7.dosrijede 29.7.od11:30naTerasi Ispred Hotelapiješ jutarnju kavu, grickaš kroasan i slušaš razgovor s omiljenim redateljem. Gost prvog motovunskog doručka je jedan od motovunskih očeva, umjetnički direktor festivala u časnoj mirovini, veliki hrvatski redatelj i dobitnik ovogodišnje nagrade 50 godina -Rajko Grlić. Ponedjeljak je rezerviran za islandskog glazbenikaKjartana Sveinssona, svirača orgulja, flaute, oboe, gitare, bendža, klavira itd. Svestrani Kjartan skladao je glazbu za mnoge filmove od kojih su neki bili nominirani za Oskara. U utorak doručkujte s ovogodišnjim MaverickomJerzyjom Skolimowskim, nagrađivanim poljskim redateljem, scenaristom, glumcem, slikarom, pjesnikom pa čak i nekadašnjim boksačem čiji filmski opus seže od akcijskih trilera do prestižnih literarnih adaptacija. Sezonu Doručaka u Motovunu zatvorit će naš počasni gostElia Suleiman, palestinski redatelj s pariškom adresom. Suleimanovi filmovi nagrađivani su na najznačajnijim svjetskim festivalima, od Cannesa do Venecije, a najpoznatiji je Božja intervencija kojeg gledamo u srijedu na brdu filmova.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »