Društvo mrtvih pjesnika’ druga je Skrivena projekcija

612c7974aabb1520b9a3334dde54fe91
Program Skrivenih projekcija nastavlja u srijedu, 28. srpnja.

Skrivene projekcije, program zagrijavanja za nadolazeći 20. Motovun Film Festival nastavlja se večeras prikazivanjem kultnog klasika Društvo mrtvih pjesnika na super-tajnoj lokaciji. Točnu lokaciju saznajte prijavom na naš newletter i točno 24 sata prije projekcije dobit ćete sve potrebne informacije!

Društvo mrtvih pjesnika jedan je od onih filmova na kojima su odrastale generacije i koji je zauvijek obilježio Robina Williamsa u ulozi slobodoumnog profesora koji svojim potpuno drugačijim pristupom književnosti otvara životne vidike svojim učenicima u elitnoj, konzervativnoj školi za dječake. Ova uloga obilježila je obožavanog glumca, ali i sve generacije koje su na tom filmu odrastale. Scenarij nagrađen Oscarom 1989. godine drama je o individualnosti i odbijanju konformizma, hrabrosti i odrastanju, a sutra je imate priliku možda prvi i posljednji put vidjeti na velikom platnu.

Treća u nizu Skrivenih projekcija 20. MFF-a nastavlja se u utorak, 4. srpnja, prikazivanjem dokumentarca Ta divna stvorenja, vjerojatno najpoznatijeg južnoafričkog filma svih vremena. Iako snimljen davne 1974. godine i danas se smatra jednim od najzabavnijih filmova na temu „divljeg života“ u kojem se redaju hilariozne scene u kojima se životinje koje nastanjuju područje pustinje Kalahari i Namib ponašaju kao ljudi.

Ali, PSSST…nikome ni riječi!

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »