FAQ: Preuzimanje ulaznica za kupce kompleta Sve po 10/15

c0da36ac06e27e5f25fb013f8a3d5603
Pitali ste, odgovaramo. :)

Zbog učestalih upita o načinu preuzimanja željenih ulaznica kupljenih u preprodaji u kompletima Sve po 10 / Sve po 15, naše drage voditeljice sektora ulaznica odgovaraju na pitanje kako/kada/gdje možete preuzeti svoje ulaznice ako ste ponosni vlasnici ovih kompleta:

Pri kupnji kompleta dobili ste Potvrdu u kupnji.

Ako se kupnja dogodila online: Potvrdu o kupnji ste dobili na mail i potrebno ju je samo isprintati i ponijeti na festival gdje na Blagajni Motovun film festivala ili na blagajni na recepciji Kampa možete preuzeti ulaznice za svih 10 projekcija po izboru.

Ako se kupnja izvršila na nekom od prodajnih mjesta: dobili ste već isprintanu Potvrdu o kupnji i na isti način je možete zamijeniti na Blagajni festivala ili recepciji Kampa za svojih 10 ulaznica po izboru.

Prvi dan kada dođete na festival, pri prvom dolasku na neku od blagajni mijenjate Potvrdu o kupnji za svih 10 ulaznica za projekcije koje želite gledati do kraja festivala. To znači da svoju odluku o 10 željenih projekcija morate donijeti odmah pri dolasku na blagajnu. A također znači i da što ranije dođete – veća je vaša šansa i sigurnost da se projekcija još neće rasprodati da ćete moći podići ulaznicu za sve projekcije koje želite. 🙂

I da – nije moguće uzeti više ulaznica za jednu projekciju. što znači da vrijedi princip "jedna osoba (jedan komplet) = jedna ulaznica po projekciji".

Za sva dodatna pitanja u vezi ulaznica slobodno se obratite na ulaznice@motovunfilmfestival.com.

Vidimo se uskoro na brdu filmova!

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »