Film za djecu i mlade ‘Kraljica plesa’ na Cinehillu!

Dancing Queen_MainStil_Liv Elvira Kippersund Larsson1 ©Åsmund Hasli_Amarcord

Ako niste sigurni kamo s obitelji u subotu 29. srpnja pridružite nam se u 12:00 sati na brdu u kinu Francis Ford Kupola, gdje ćemo prikazivati fantastičnu feel-good komediju Kraljica plesa.

Ako ste ga kojim slučajem propustili posjetiti u lipnju, Cinehillov delnički festival za mlade Timpetill na Petehovac donosi jedan od svojih popularnijih naslova. Kraljica plesa norveške redateljice Aurore Gossé, mali je plesni dragulj u kojem će uživati cijela obitelj. 12-godišnja Mina možda ne zna plesati i nema puno samopouzdanja, ali to je ne sprečava da se prijavi na audiciju za školsku plesnu skupinu. Kroz suze, smijeh i vesele ritmove, Mina će razbiti vlastite barikade i oboriti vas s nogu.

A nakon filma ostanite na brdu i predahnite uz očaravajuć pogled i ostala festivalska događanja!

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »