Filmski citati nisu iznenadili znalce u kvizu Morane Zibar

Dan-2_Filmski-kviz-s-Moranom-Zibar-photo_Samir-Ceric-Kovacevic-4

„O captain! My captain…“, „Frankly, my dear, I don’t give a damn“, „Mrs. Robinson, you’re trying to seduce me. Aren’t you?“… Znate li čiji su ovo citati?

Riječ je o izrekama iz poznatih filmova koji su bili tema sad već tradicionalnog kviza s Moranom Zibar u ugodnom ambijentu našeg Vrta. Bio je to prvi kviz ove tematike ikad u nas. Filmski znalci iz čak 13 ekipa pokazali su sjajnu pripremljenost i zavidno znanje, a u gustom poretku pobjedu i bocu odlične istarske odležane malvazije odnijeli su Sistemski povjerenici.

Nova prilika za odmjeravanje znanja bit će u četvrtak, 27. srpnja u 15 sati na Petehovcu kad će naša popularna lovkinja pripremiti novi naramak filmskih pitanja.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »