Filmski kviz s Moranom Zibar

Samir Ceric Kovacevic-5501
I ovogodišnje izdanje Motovun film festivala nije moglo proći bez provjere filmskog znanja. U ugodnom Vrtu održan je kviz kojeg je vodila naša najpoznatija kviz-majstorica Morana Zibar.

Za pobjedu se borilo trinaest ekipa, a glavnu nagradu osvojila je ekipa imena Srki. Kako bi došli do željene boce Jamesona sudionici su morali odgovoriti na 32 pitanja koja nisu bila toliko lagana, ali svi su pokazali svoje dobro znanje i ljubav prema filmu. Uhvatili su se u koštac ne samo s imenima filmskih klasika već i s fotografijama plakata i poznatih scena poljubaca koje su trebali prepoznati. Bonus pitanje sve je nasmijalo jer su trebali znati najomiljeniji film predsjednice Republike Hrvatske.

Morana je bila zadovoljna rezultatima i poručila je natjecateljima kako su sa kviza izašli s još većim znanjem.

Ostavi komentar

Slične vijesti

Netočno u podne – Tusta

Posljednjeg dana festivala održana su čak dva razgovora Netočno u podne. Na Terasi ispred Hotela u 11:30 u goste su došli producent Nenad Puhovski i redatelj Andrej Korovljev čiji je film Tusta ove godine doživio premijeru na Motovunu.

Više »

I am doing this for you, my beloved people

Hrvatski performer i konceptualni umjetnik, Siniša Labrović, na ovogodišnjem je izdanju Motovun Film Festivala predstavio svoja četiri rada, od kojih je najzanimljiviji za posjetitelje bio

Više »
X