Filmski kviz s Moranom Zibar

Samir Ceric Kovacevic-5501
I ovogodišnje izdanje Motovun film festivala nije moglo proći bez provjere filmskog znanja. U ugodnom Vrtu održan je kviz kojeg je vodila naša najpoznatija kviz-majstorica Morana Zibar.

Za pobjedu se borilo trinaest ekipa, a glavnu nagradu osvojila je ekipa imena Srki. Kako bi došli do željene boce Jamesona sudionici su morali odgovoriti na 32 pitanja koja nisu bila toliko lagana, ali svi su pokazali svoje dobro znanje i ljubav prema filmu. Uhvatili su se u koštac ne samo s imenima filmskih klasika već i s fotografijama plakata i poznatih scena poljubaca koje su trebali prepoznati. Bonus pitanje sve je nasmijalo jer su trebali znati najomiljeniji film predsjednice Republike Hrvatske.

Morana je bila zadovoljna rezultatima i poručila je natjecateljima kako su sa kviza izašli s još većim znanjem.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »