Francuskog ministra u Banskim dvorima pogledalo 200 ljudi

e1c010c0ed1294af1e3f15e71294c384
Projekcija u atriju Vlade RH rasprodana u 2 sata

U petak, 17. srpnja projekcijom komedije Francuski ministar završile su Skrivene projekcije Motovun Film Festivala u Zagrebu. Kao što je i obećano, film Bertranda Taverniera, koji prikazuje smiješnu stranu visoke politike, prikazan je na posve neočekivanoj lokaciji dostojnoj radnje – u Banskim dvorima.

Zanimanje za projekciju u Vladi RH bilo je nezapamćeno – putem prijava na newsletter popunjena je u samo dva sata. Prije početka filma publiku su pozdravili Nj. E. Michèle Boccoz, Francuska veleposlanica u Hrvatskoj, Alemka Lisinski, selektorica festivala Rendez-vous i Igor Mirković, direktor Motovun Film Festivala. Skrivenu projekciju u Vladi RH organizirao je Motovun Film Festival, u suradnji s Festivalom Francuske u Hrvatskoj Rendez-vous.

Fotografije su dostupne u galeriji.

Ukoliko ih koristite, molimo potpišite fotografkinju Ninu Đurđević.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »