GDJE STE BILI 2016.?

69ef0bdac3e8a68c59ab3cbe993aa2f4
Motovun Film Festival donosi dva filma o buđenju nacizma!

Vremena se mijenjaju, al povijest se ponavlja. Više nema izgovora za one koji su '91. bili u kinderbetu jer nova povijest pamti samo one koji su 2016. bili u Laubi.GDJE STE BILI 2016? je program sa zadatkom da nas okupi, zbije, udruži, a ponajprije podsjeti da je 9.svibanj Dan Europe & Dan pobjede, dan kada iz prošlosti izvlačimo jedan fenomenalan film koji savršeno pristaje novom dobu, te dan kada po prvi puta u Hrvatskoj prikazujemo dokumentarac o kojem se puno pisalo, ali su ga samo malobrojne oči vidjele. Izazivamo vas da uočite sličnosti i pronađete razlike!

Ponedjeljak, 9. svibanj, 20:00 – „Desno, dva tri – kuda ide Europa“ + prigodna plesna večer za Dan Europe

Utorak, 10.svibanj, 20:00 „Cabaret“

Još će se puno toga izdogađati u ova dva dana u Laubi, ali detalje ćemo otkriti u danima koji slijede, zato potvrdite svoj dolazak na Facebook događajui ne zaboravite da ovaj program nije hranjen državnom sisom te da će ulaznica koštati skromnih 10kn, međutim studentima i vojnicima – ulaz slobodan!Također, 7.svibnja se na Savskom nasipu ispred kluba Močvara održavaju Trnjanski kresovi na kojima će uz brojne antifašiste i Motovun FF ostaviti svoj trag.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »