I Financial Times preporučuje dolazak na festival

Motovun_pogled-na

O predstojećem izdanju Cinehill Motovuna piše i ugledni Financial Times, preporučujući posjet festivalu „na kojem nema crvenog tepiha“.

„Motovun vrijedi posjetiti i samo zbog filmskog festivala, koji se održava svake godine često u najtoplijim ljetnim danima. Ovo će biti 25. izdanje festivala i najambicioznije jer kreće novom putanjom koja će možda dopustiti malo više njegovog starog temperamenta. Premjestit će se dalje od svog rodnog mjesta u srednjovjekovnom Motovunu, otvarajući drugu lokaciju u šumovitim planinama Gorskog kotara, 120 km vožnje prema istoku. Ondje organizatori planiraju postaviti platna među drvećem kako bi stvorili čarobno kinematografsko selo, kao i jedinstveno kino pod kupolom”, kaže se u tekstu kojeg potpisuje novinarka Patricia Nilsson koja je prošle godine i posjetila festival.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »