ISKON GENERALNI SPONZOR OVOGODIŠNJEG MFF-a

92746e00d4ef18f2e9660dc93ce40b9f
Iskon će ove godine podržati Motovun film festival po prvi put kao generalni sponzor

Nakon četiri uspješne i zabavne godine provedene zajedno, Iskon će ove godine ponovno podržati Motovun film festival, po prvi put kao generalni sponzor.

Suradnja MFF i Iskona započela je 2009. godine pokroviteljstvom Motovunskog online, koji je kasnije preimenovan u Motovunski kratki, da bi prošle godine uoči najavljivanog smaka svijeta dosegla status “pokrovitelj do kraja”. S obzirom da se smak svijeta srećom ipak nije dogodio, Iskon se ove godine odlučio za generalno pokroviteljstvo jednog od najvažnijih ljetnih filmskih festivala u regiji. Osim materijalno, psihički, fizički i emocionalno, Iskonovci će i ove godine Motovun podržati u svakom telekomunikacijskom smislu.

Iz ovogodišnjih zajedničkih druženja i pregovora dviju strana proizišao je i dogovor o otvaranju cluba: Žedno uho Iskon club@Motovun. Tako će se zahvaljujući Iskonu glazbeno prašiti još i prije početka festivala. Iskonovci, naime, u suradnji sa Žednim uhom dovode renomirana DJ imena u zagrebački Aquarius 27.6. i 11.7. Sutra, 27.6. od 20h glazbu će puštati DJ D- Gree. Ulaz na koncerte je besplatan, a od posjetitelja se očekuje jedino da su pobornici dobre vibre. Nakon Zagreba, Žedno uho svirat će tijekom svih festivalskih večeri na Motovunu.

A svi oni koji u sebi imaju nešto talenta za miksanje glazbe, te nikad ostvarenu želju da postanu DJ, konačno mogu doći na svoje. Iskon, MFF i Žedno uho otvorit će kroz koji dan putem Facebooka natječaj “5 minuta slave” na koji će svoje glazbene uratke moći prijavit svi koji se žele okušati kao DJ na ovogodišnjem Motovunu. Uz priliku da postane slavan, natjecatelja kojeg odabere žiri očekuje i besplatan smještaj u Motovunu. Uz, dakako, upad na sve filmske projekcije.

Prošlogodišnje Iskonovo noćno prvenstvo u stolnom tenisu pokazalo se kao pun pogodak, pa će se ponoviti i ove godine, u noći s četvrtog na peti dan festivala, dakle s utorak na srijedu, oko 01:30h, na Glavnom trgu.

Ni ova godina na Motovunu neće proći bez bežičnog interneta koji će biti dostupan posvuda na brdu, a tradicionalno, kao i zadnjih godina, Iskonovci koji imaju Iskon.TV moći će putem Iskonove videoteke i ove godine uživati u besplatnim kratkim filmovima iz ovogodišnje selekcije, od sredine srpnja pa do sredine rujna.

“Iskon i Motovun odgovaraju jedan drugom u svakom pogledu. Sviđa nam se biti zajedno, zato smo odlučili ove godine naše prisustvo na Motovunu dodatno učvrstiti kao generalni sponzor.”, izjavio je Saša Kramar, predsjenik Uprave Iskona povodom objave generalnog sponzorstva Iskona na ovogodišnjem MFF-u.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »