Iskon predstavlja – Žedno uho club @ Motovun Film Festival

386c63a81e1f382bd726f492780ceb66
Klub Žedno uho se ovog ljeta privremeno seli iz Zagreba i emigrira u Motovun

Klub Žedno uho se ovog ljeta privremeno seli iz Zagreba i emigrira u Motovun za vrijeme trajanja Motovun Film Festivala. Tako će od 27. do 31.7. Žedno uho u Motovunu organizirati dio glazbenog programa i tjerati motovunsku publiku na ples do jutra. Time Žedno uho club @ Motovun, uz romski glazbeni program kao dio posebnog programa Motovunska mahala, postaje središnji glazbeni događaj ovogodišnjeg festivala. Žedno uho popularni je zagrebački klub pod vodstvom Mate škugora svima poznatog kao osnivača šibenskog glazbenog festivala Terraneo. Organizacija Žedno uho je od svog početka ključna institucija indie glazbene scene u Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj, a nerijetko se dogodilo da izvođač kojeg dovede ekipa iz Žednog uha je ili trenutni hit svjetske nezavisne glazbene scene ili će to u kratkom roku postati. Ipak, jedini kriterij koji Žedno uho uvijek poštuje je onaj kvalitete i svježine. Upravo je to potaknulo ovogodišnjeg generalnog sponzora Motovun Film Festivala – Iskon, da udruži snage nezavisnog filma i glazbe u suradnju koja na ovogodišnjem festivalu u Motovunu garantira cjelonoćnu zabavu svima koji dođu i ovog ljeta na brdo filmova.

Program Žednog uha na Motovun Film Festivalu bit će objavljen početkom srpnja.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »