Izmjene u programu završne večeri festivala!

2.-Anthony-Hopkins-as-Anthony-in-THE-FATHER.-Photo-by-Sean-Gleason.-Courtesy-of-Sony-Pictures-Classics-scaled

Večeras u 21 sat dodjela nagrada uz male promjene u rasporedu filmova

Stigli smo i do posljednjeg dana Motovun Film Festivala, no u večernjem dijelu programa je iz tehničkih razloga došlo do izmjena.

Filmove pobjednike Motovun Film Festivala proglasit ćemo u 21 sat u kinu Trg nakon čega slijede Rijetke zvjerke, film u kojem u početku sve ukazuje na romantiku, no zapravo se radi o antiromantičnoj komediji.

Zbog velikog interesa, pripremili smo dvije projekcije filma Otac redatelja Floriana Zellera s Anthonyjem Hopkinsom u glavnoj ulozi. Prva je u 21:15  u kinu Billy, a druga, najavljena za 23.00 u kinu Billy, seli u hotel Roxanich u 21.30 sati.

Noć pobjednika, koja je najavljena u hotelu Roxanich u 21.30, seli u kino Billy u 23 sata.

Mole se gledatelji koji su već kupili ulaznice za projekcije koje sele u nove termine, da na mail ulaznice@motovunfilmfetival.com ili dolaskom na festivalsku blagajnu najkasnije do 15:00 sati, jave žele li pogledati projekciju pobjedničkog filma u kinu Billy, ili zamijeniti karte za drugu projekciju po izboru.

Završnu festivalsku večer nakon projekcija uveličat će trenutačno najuzbudljiviji domaći bend Porto Morto, a zabava će potrajati do ranih jutarnjih sati.

U popodnevnom dijelu programa, u 13 sati u kinu Mak gledamo posljednju epizodu Porodice, u kojoj će Slobodan Milošević otići pred lice pravde. Nakon projekcije, u vrtu u 14 sati će na Žestokom popodnevu s autorom serije Bojanom Vuletićem, koji je ujedno i član našeg žirija, razgovarati selektor Jurica Pavičić.

Claudio Noce, redatelj filma Oče naš, koji je na rasporedu u 14 sati u kinu Bauer, donosi stvarni događaj iz svog djetinjstva. Program se nastavlja u 15 sati u kinu Mak filmom Turizam! koji propitkuje ovu gospodarsku granu kao posljednju slamku spasa hrvatske ekonomije.

Mračna strana turizma u Lisabonu u filmu Tektonski turizam bit će na platnu kina Bauer u 16:15 sati. Na istom mjestu slijedi Putovanje na zapad, u kojem autobus pun kineskih turista posjećuje šest zemalja u deset dana. 

Motovunski kratki 4 prikazat će se u 17 sati u kinu Mak: Marko, Dušobrižnici, Fluidna granica, Komadići, Kako bilo da bilo i Camille, bez kontakta.

Na rasporedu u 18 sati u kinu Bauer su Meteori, film o atmosferi u korzikanskom selu na kolovoškim vrućinama.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »