KAD ĆEMO OVOG LJETA U MOTOVUN – OD 26.07.

66a9be6bce754bf062c1ed44b55df14c
U posljednjem tjednu srpnja svi putevi vode u Motovun - devetnaesti festival održat će se od 26. do 30. 07.

U posljednjem tjednu srpnja svi putevi filmofila vode u Motovun – devetnaesti festival održat će se u redovnom terminu, a ove godine to je od 26. do 30. 07.

Ovim odabirom termina festival se vraća staroj, deset godina zanemarenoj navici trajanja od utorka do petka.

Oko šezdeset projekcija u pet dana bit će središnji događaj dugog toplog filmskog ljeta, koje će početi sa predfestivalskim događanjima u Zagrebu, dječjim programom i festivalskim pretpremijerama u Buzetu (koji ove godine sele u termin neposredno prije festivala), da bi kroz cijeli kolovoz festivalski program gostovao u većemo broju gradova Istre i Hrvatske, od kojih je u ovom trenutku dogovoreni programi u Novigradu, šibeniku i Zagrebu, a u mjesecima pred nama očekujemo proširenje spiska gradova.

Pretprodaja paketa ulaznica po promotivnim cijenama počinje u lipnju, a program festivala bi će objavljen oko 30 dana prije početka. Zasad možemo samo “odškrinuti“ vrata programa i najaviti da će zemlja-partner biti bella Italia!

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »