Kako preživjeti organizaciju filmskog festivala?

824c142ef8f09d599a6da839a0753d40
Izazovi organizacije uspješnog filmskog festivala vas svake godine zamalo ubiju? Imamo rješenje za preživljavanje.

Svi koji su ikad sudjelovali u organizaciji nekog filmskog festivala znaju koliki je to izvor uzbuđenja, adrenalina, radosti, dinamičnih i nepredvidljivih okolnosti. Dinamika zbivanja u procesu organizacije filmskog festivala iznad svega je uzbudljiva, ali je nerijetko i izvor stresa i organizacijskih muka. Uspješno organizirati filmski festival i svake godine publici ponuditi sve bolji doživljaj težnja je svih uključenih u proces, ali i veliki izazov koji zahtjeva posebna iskustva i vještine.

Kako u tom procesu ne biste imali osjećaj da skačete slobodni pad iz svemira, kako ne biste izgorjeli i kako bi vaš festival postao sve bolji i bolji i ove godine, petu godinu za redom, u Motovunu će se održati radionica Developing Your Film Festivalu organizaciji Independent Cinema Office-a iz Londona u suradnji s Motovun Film Festivalom. Kroz radionicu Developing Your Film Festival uz učenje i razmjenu iskustava s profesionalcima organizacije filmskih festivala iz cijelog svijeta možete naučiti kako unaprijediti vaš festival. Radionica je namijenjena profesionalcima iz svijeta filmskih festivala koji se žele suočiti sa snagama i izazovima svog festivala kako bi naučili unaprijediti ga i novim znanjima doprinijeti njegovom razvoju i daljnjem poboljšanju.

Učenje i druženje u prostorima vjerojatno najljepše škole u kojoj ste ikad bili, Motovuna, upoznavanje organizatora raznih svjetskih filmskih festivala te učenje od najpriznatijih među njima dobra su doza entuzijazma i energije spremnih da se pretoče u organizaciju i unaprjeđenje vašeg festivala.

Radionica će se održati od 21. do 26. srpnja 2015. godine u Motovunu, a sve dodatne informacije o samom programu, prijavama, cijenama i svemu drugom što vas zanima možete pronaći klikom na:http://bit.ly/1CdpA73.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »