KAMPUS MOTOVUN U LAUBI! PRIJAVI SE!

Samir Ceric Kovacevic-4353
Pripremili smo intenzivnu dvodnevnu radionicu animacije, kao i zanimljiva predavanja.

Nismo se mogli ove godine družiti u Motovunu ali zato MFF neumorno putuje diljem Hrvatske. Zadnja postaja je Lauba u Zagrebu, a u sklopu toga održati će se i naš Kampus Motovun od 4. do 6.9.

Pripremili smo intenzivnu dvodnevnu radionicu animacije, kao i zanimljiva predavanja koja pokrivaju razne teme, od otkrivanja tajni odnosa redatelja i glumaca, a i kako raditi i jedno i drugo, do primjene raznih novih tehnologija u stvaranju filma.

Prijaviti se možete od 18. do 23.8. Pošaljite životopis i kratko motivacijsko pismo s obrazloženjem zašto želite sudjelovati na radionici (do 300 znakova s razmakom) na e-mail adresu: studenti@motovunfilmfestival.com. Broj mjesta je ograničen pa požurite s prijavama! Odabrani sudionici biti će obaviješteni najkasnije do 25. kolovoza.

Prijaviti se mogu studenti filmskih škola iz Hrvatske i regije, studenti škola koje imaju filmske kolegije, mladi filmski teoretičari/kritičari i filmski amateri.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »