Koko i duhovi

e269c3883ac99fbb119182ff599a30bc
Prvi dječji film na Motovunu

Nama koji smo odrastali uz Koka i njegove pustolovine prva adaptacija romana Ivana Kušana možda znači i više nego suvremenim klincima i zaista je šteta što smo na ovaj film čekali tako dugo. No, za neke stvari nikada nije prekasno pa na ovogodišnjem Motovunu u njemu možemo uživati zajedno, bez obzira na generacijsku pripadnost.

Koko i duhovi prvi je dječji film na Motovun Film Festivalu. Redatelju i scenaristu Danijelu Kušanu, sinu Ivana Kušana, ovo je prvo dugometražno filmsko ostvarenje, a legendarnog Ratka Milića "Koka“ utjelovio je Antonio Parač.

Autor je priču iz romana svoga oca odlučio prebaciti iz pedesetih u osamdesete godine jer je to bilo razdoblje njegovog djetinjstva.

U filmu se naš junak seli iz sela u grad gdje stječe nove prijatelje, no kada upadne u nevolju, zatražit će pomoć onih "starih". Stan u koji se Koko useljava sa svojom obitelji je pripadao Vinceku, starom škrtcu čija je smrt obavijena velom misterije.

Postoje li duhovi? Dođite u motovunsko kino Barbacan večeras u 21:15 i prosudite sami…

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »