Komplet “Sve po deset kuna” možete kupiti do nedjelje!

6fe91ad108b7103e859c8c0cc3db5fd4
Požurite po svoje ulaznice po 10kn!

Produžili smo rok za kupovinu kompleta ulaznicaSve po 10kndo nedjelje, 5. srpnja. Radi se o promotivnoj ponudi koja omogućava gledanje najvećih najvećih ovogodišnjih i budućih filmskih hitovapo cijeni od samo 10kn. Komplet sadrži 10 ulaznica za 10 različitih projekcija po vlastitom izboru, a preuzima ih se na festivalskoj blagajni. Motovun Film Festival počinje za 25 dana, a ova bagatelna ponuda traje samo do 5. srpnja pa je naš savjet da požurite na sustav Ulaznice.hr i za 100kn kupite svoj komplet. Gledati najbolje filmove za nikakvu cijenu nije jedina pogodnost koja se ovom prilikom nudi jer kupnjom bilo kojeg motovunskog paketa (Sve po 10kn, Veliki komplet, Mali komplet, Jutarnji komplet) osiguravate svoje mjesto u kampu za samo 7kn boravišne pristojbe dnevno.

U slučaju da nemate šator i muku mučite gdje ga nabaviti u ovim zadnjim danima prije penjanja na brdo, e, pa i tu Motovun Film Festival priskače u pomoć! Za cijenu od 350kn, osim deset kino ulaznica po izboru, dobivate i šator u trajno vlasništvo. Ovime postajete povlašteni Motovunski šatoraš sa svim beneficijama kampera, posjetitelja i prijatelja Motovuna. I šator i ulaznice čekat će vas na Blagajni Kamp kako bi neopterećenih leđa što prije došli podno Brda filmova.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »