Koncert Brune Krajcara

Bruno Krajcar u spotu Vila
Umjesto koncerta Veje, u Buzetu će zasvirati Bruno Krajcar!

Umjesto najavljenog koncerta istarske etno grupe Veja, za Buzećane će u sklopu programa Buzz@teen u subotu 26. srpnja na Baštionu nastupiti svima dobro poznati Istrijan – Bruno Krajcar.

Ovaj akademski glazbenik, skladatelj i kantautor uvijek je bio vjeran etno ritmu svoje rodne Istre što je i uvelike obilježilo njegov glazbeni izričaj.Bruno Krajcar umjetnik je zavidne karijere u kojoj je mnogo puta bio nagrađivan za svoj glazbeni doprinos hrvatskoj, ali i međunarodnoj sceni. Svoje početke u klasičnoj glazbi zamijenio je zvukovima jazza, gospela i bluesa kojima ipak ne odoli pridodati zvukove tradicionalnih istarskih instrumenata ili ljestvica.

Koncert je besplatan, a Grad Buzetosigurao je i besplatan (kombi) prijevoz za sve posjetitelje Buzz@teen-a od Trga Fontana do Starog grada. Kombi će prometovati prema sljedećim terminima: petkom, subotom i nedjeljom od 19:30 do 21:30 sati.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »