Kvarnerska filmska komisija na Motovunu!

KEF vizitke FIN.ai
Petak, 28. srpnja u 20 sati

Predstavljanje Kvarnerske filmske komisije, regionalnog filmskog ureda Primorsko-goranske županije i grada Rijeke, održat će se u petak, 28. srpnja u 20 sati u sklopu Motovun Film Festivala.

Kvarnerska filmska komisija djeluje u sklopu riječkog Art-kina s ciljem razvoja i promocije potencijala Primorsko-goranske županije kao važne filmske destinacije. Komisiju će predstaviti Slobodanka Mišković, ravnateljica Art-kina i Liberta Mišan, suradnica na projektu filmske komisije.

Kvarnerska filmska komisija pružat će administrativnu i logističku podršku snimanjima u Primorsko-goranskoj županiji, raditi na promociji lokacija te umrežavanju lokalnih filmskih i drugih audiovizualnih profesionalaca.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »