Laubu trese motovunska filmska groznica

76e93c58a147bb05cad7e207e3eaec28
Prvi dan motovuna u Zagrebu privukao oko 250 ljudi

Oko 250 posjetitelja pogledalo je njemački film 'Veliko finale' u četvrtak u Laubi tijekom prve večeri Motovuna u Zagrebu. 12-dnevni filmski maraton tijekom kojeg na platna Kuće za ljude i umjetnost stižu motovunski pobjednici i brojni odabrani naslovi nastavit će se sve do 31. kolovoza.

U petak je na rasporedu egzotični španjolski neo-noir 'Magična djevojka', a za vikend u Laubu stižu 'Djevičanska gora', simpatična islandska dramedija o zaljubljenom dobroćudnom divu i 'Bridgend', film o misterioznim samoubojstvima velških tinejdžera, temeljen na stvarnim događajima.

U subotu u 11:30 prikazuje se i prva od dviju matineja koje MFF namijenio najmlađim posjetiteljima, animirani film 'Pjesma mora'.

Cijeli program preuzmite ovdje.

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »