MIHOVIL GLEDA FILMOVE

8c890ab48a0895b4c6a806a5a083f037
Posljednji produženi vikend ljeta provedite uz filmove u prekrasnom ambijenutu šibenske tvrđave Sv. Mihovil

šest filmova glavnog programa ovogodišnjeg MFF-a, uključujući film otvaranja i dva nagrađena filma – to je ovogodišnja ponuda koju so pripremili za jedan od najljepših ambijenata na našoj ljetnoj turneji, Motovun u šibeniku. Vrijeme radnje – posljednji produženi vikend ljeta, 13-15. kolovoza.

Pod imenom "MIhovil gleda filmove" drugu godinu za redom prikazujemo odabrane uspješnice festivalskog programa na tvrđavi Sveti Mihovil. Nakon prošlogodišnjeg velikog interesa, ove godine pridoddajemo i "Mali Mihovil gleda filmove", tri dopunska filma za djecu i mlade.

Cijena projekcija u dječjem programu je 15 kuna, a ulaznica za večernji program sa dva filma je 25 kuna. Projekcije počinju u 21:15, a potpuni raspored može se pronaći na poveznici ispod.

http://tvrdjava-kulture.hr/sezona-2016/motovun-film-festival-u-sibeniku-tvrdjava-sv-mihovila/?utm_source=shortlink&utm_medium=cta-read-more&utm_content=motovun&utm_campaign=Mihovil+Sezona+2016

Ostavi komentar

Slične vijesti

007 NA PLJEŠIVICI

“Kino u vinogradu” dolazi nadomak Zagreba: u vinogradarskom izletištu Braje kod Jastrebarskog spajamo filmsko i vinsko iskustvo, uz novi film Jamesa Bonda

Više »
X