MIHOVIL GLEDA FILMOVE

8c890ab48a0895b4c6a806a5a083f037
Posljednji produženi vikend ljeta provedite uz filmove u prekrasnom ambijenutu šibenske tvrđave Sv. Mihovil

šest filmova glavnog programa ovogodišnjeg MFF-a, uključujući film otvaranja i dva nagrađena filma – to je ovogodišnja ponuda koju so pripremili za jedan od najljepših ambijenata na našoj ljetnoj turneji, Motovun u šibeniku. Vrijeme radnje – posljednji produženi vikend ljeta, 13-15. kolovoza.

Pod imenom "MIhovil gleda filmove" drugu godinu za redom prikazujemo odabrane uspješnice festivalskog programa na tvrđavi Sveti Mihovil. Nakon prošlogodišnjeg velikog interesa, ove godine pridoddajemo i "Mali Mihovil gleda filmove", tri dopunska filma za djecu i mlade.

Cijena projekcija u dječjem programu je 15 kuna, a ulaznica za večernji program sa dva filma je 25 kuna. Projekcije počinju u 21:15, a potpuni raspored može se pronaći na poveznici ispod.

http://tvrdjava-kulture.hr/sezona-2016/motovun-film-festival-u-sibeniku-tvrdjava-sv-mihovila/?utm_source=shortlink&utm_medium=cta-read-more&utm_content=motovun&utm_campaign=Mihovil+Sezona+2016

Ostavi komentar

Slične vijesti

OTVORENE PRIJAVE ZA CINEHILL KRATKE

Cinehill Motovun Film Festival objavljuje natječaj za prijavu filmova u natjecateljskom kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru.

Više »

KREĆE CINEHILL MOTOVUN U LAUBI!

Ovog četvrtka kreće program Cinehill u Laubi •  Od 24. kolovoza do 3. rujna u rashlađenoj atmosferi zagrebačke Kuće za ljude i umjetnost – Laube

Više »